Laatokan Valamo

 

Valamon luostarisaari Laatokalla tuo monille mieleen sadunhohtoisen paikan, jossa kauniin luonnon keskellä sijaitsee kiehtova Valamon luostari.

Ja niin se on ollut kautta aikojen, aina perustamisestaan saakka. Muutaman kerran luostari on hävitetty maan tasalla, mutta aina se on noussut kuin tuhkasta entistä kauniimpana ja kiehtovana.

Laatokan Valamo on hengellinen keskus pohjoisessa. Luostari kutsu paikkaa  Pohjoisen Athokseksi. Valamo on rakennettu viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana uudelleen. Entiset kirkot ja skiitat on rakennettu uudelleen ja uusiakin on valmistunut. Valamossa on voimakas ja korkea hengellinen elämä.  

Pyhiinvaeltajia ja matkailijoita tulee kesäisin sankoin joukoin katsomaan tätä suurta ihmettä, kunnioittamaan Valamon perustajia, Pyhittäjiä Sergeitä ja Hermannia, rukoilemaan Valamolaisen Jumalanäidin ikonin edessä terveyttä, rauhaa ja menestystä.

Matkat alkavat ja päättyvät Joensuuhun. Etelästä on mahdollisuus tulla mukaan matkalle Kiteeltä, jonne pääsee lähtöpäivänä junalla ja myös paluupäivänä on junayhteys illalla Helsinkiin.

Matkat tehään linja-autolla Sortavalaan ja sieltä kantosiipialuksella Valamoon. 

Teemme tarvittaessa tarjouksen ryhmälle heidän haluamana aikana ja myös ohjelmaa voidaan muokata matkustajien tarpeiden mukaisesti

Pyydä tarjous!

Jeruslemin skiitta